Fillhouse white.png
carbon-black-background-3.jpg

ABOUT

Content Creators
Wij zijn Darren en Denzel van Engel. Wij zijn tweelingbroers en zakenpartners. We wonen beiden in Amsterdam. We hebben beiden een media opleiding genoten, dus hebben wij gezamenlijk genoeg educatieve kennis. We zijn heel divers in het maken van producties. Wij kunnen het concept voor jou bedenken en realiseren, maar jouw concept ook realiseren. Wij worden bestempeld als mensenmens, dus bij ons zal je je helemaal thuis voelen. Wij proberen niet alleen een zakelijke band te creëren, maar ook dat jij ons vertrouwt
Denn.jpg
Denn.jpg
Mijn naam is Denzel van Engel. Ik woon in Amsterdam en zit al 8 jaar in het vak. 
Mijn passie voor films is begonnen toen ik de Avatar film zag van James Cameron in 2009. 
Ik vond het zo interessant hoe hij dat in elkaar heeft gezet, dus ik ging me er in verdiepen.
Ik heb een boek gekocht over de gehele proces van die film. Ik wist het toen zeker, ik wil films
gaan maken. Ik ben toen een vierjarige studie gedaan en heb enorm veel geleerd. Ik heb stages gelopen in filmwereld en televisiewereld. Na mijn studie ben ik veel gaan experimenteren en heb ik veel projecten mogen maken. Ik ben gespecialiseerd in camera, montage en regie. Veel mensen beschrijven mij als een mensenmens, 
ik kan heel goed levelen met een persoon. Ik stress nooit in een lastige situatie en vindt altijd een creatieve uitweg op een doodlopende weg. 

Name, Title

Darren v2 (1 van 1).jpg

Name, Title

Mijn Naam is Darren van Engel. Als mede eigenaar, regisseur en producent lever ik met mijn partner, die ook mijn tweelingbroer is, een grote bijdrage aan de producties van Fillhouse.
In 2017 hebben wij het bedrijf opgericht, omdat wij samen onze creativiteit wilden inzetten om foto en video creaties te bewerkstelligen. Denzel heeft altijd al een passie gehad om verhaal in video over te brengen naar de buitenwereld. Zelf deelde ik die passie niet zo sterk als Denzel. Wel heb ik altijd de drive gehad om het management onderdeel op te pakken. Zo heb ik ook een creatieve management en economie afgerond om mijn rol nog sterker in te vullen. Als producent en regisseur vul ik Denzel, die camera, editing en ook regie op zich neemt, perfect aan. Samen zullen wij de content creëren waar de klant om vraagt.
Darr.jpg